Nieuws

4 days ago

Karhof

Klaar voor Gemeente Stede Broec! Boomverzorgingsauto: kippende laadbak met rolluikenkast op Iveco Daily. Volledig op maat gemaakt in onze vestiging in Purmerend. Chassis en cabine zijn geleverd door Truckland. Wij wensen de medewerkers Gemeente Stede Broec veel werkplezier en gemak. ... See MoreSee Less

Klaar voor Gemeente Stede Broec! Boomverzorgingsauto:  kippende laadbak met rolluikenkast op Iveco Daily.  Volledig op maat gemaakt in onze vestiging in Purmerend. Chassis en cabine zijn geleverd door Truckland. Wij wensen de medewerkers Gemeente Stede Broec veel werkplezier en gemak.

6 days ago

Karhof

Klaar voor Gemeente Gooise Meren. Vijf aluminium, kippende BesteBak-Open op Fiat Doblo chassis. Volledig op maat gemaakt in onze vestiging in Purmerend. Chassis en cabine zijn geleverd door Truckland. Wij wensen de medewerkers Gemeente Gooise Meren veel werkplezier en gemak.

Meer weten over open laadbakken? Kijk op wwww.bestebak.nl #karhof #carrosserieën #bestebak #openlaadbak
... See MoreSee Less

4 weeks ago

Karhof

Onze website BesteBak.nl is vernieuwd. Nu ziet u in één oogopslag onze productlijn met technische specificaties en opties. We nodigen u graag uit een kijkje te nemen. Klik op het linkje: www.bestebak.nl ... See MoreSee Less

Onze website BesteBak.nl is vernieuwd. Nu ziet u in één oogopslag onze productlijn met technische specificaties en opties. We nodigen u graag uit een kijkje te nemen. Klik op het linkje: https://www.bestebak.nl

1 month ago

Karhof

Ook dit jaar maakt het Dakar Press Team weer mooie foto's van de zwaarste rally ter wereld. Hun voertuigen zijn volledig "off-road" uitgerust. Ook de opbouw is volledig rally proof!
#bestebak #karhof #carrosserieën #dakar #rally
... See MoreSee Less

Ook dit jaar maakt het Dakar Press Team weer mooie fotos van de zwaarste rally ter wereld. Hun voertuigen zijn volledig off-road uitgerust. Ook de opbouw is volledig rally proof!
#bestebak #karhof #carrosserieën #dakar #rally

 

Comment on Facebook

We hebben bijzonder veel plezier van onze T6 met maatwerk expeditie off-road BAK. Sebastiaan Labrie maakt dankbaar gebruik van onze video editing ruimte, zelfs wanneer we midden in de woestijn staan!

Load more