Zo snel mogelijke weer op wegEen bak ervaring

Zo snel mogelijk weer op weg

Een bak ervaring

U hoeft ons niet uit te leggen dat u stilstand tot het minimum wilt beperken. Wij weten uit ervaring welke belangen er spelen. En spelen daar op onze beurt op in met een zeer klantgerichte serviceverlening. Of het nu gaat om de vervanging van een scharnier of het herstel van een fikse schade, Karhof helpt u snel weer op weg. De deuren van onze werkplaatsen in Purmerend, Nieuw-Vennep en Assen staan voor u open!

Niet alleen in onze productieprocessen, maar ook bij reparaties en schadeherstel leggen wij de kwaliteitslat hoog. Onze ISO 9001-certificering onderstreept dit. Dan hebben we het nog niets eens gehad over onze garantietermijn op onze carrosserie van maar liefst 5 jaar: een logisch gevolg van onze kwaliteitsbelofte aan u.

Maak kennis met ons team

Onze samenwerking is meer dan uitstekend. Wij zijn er inmiddels achter dat het bij Karhof niet om carrosseriebouw alleen gaat. Het oplossen van ons beladings-vraagsstuk binnen de huidige regelgeving is daar een bewijs van. Dat geeft vertrouwen!  En daar gaat het toch om.

logo klantreview karhof carrosserieën
Gert-Jan Hijweege - bedrijfsleider operations Brocacef