U komt goed voor de dag Spuitwerk als finishing touch

Met Karhof komt u goed voor de dag

Spuitwerk als finishing touch

Natuurlijk is een kwalitatief goede laadbak van groot belang. Maar daarnaast zorgen wij er met vakkundig spuitwerk ook voor dat u goed voor de dag komt met de carrosserie die we voor u bouwen.

Nieuwe laadbakken brengen we met spuitwerk in uw huisstijl. Wijzigt uw huidige huisstijl? Dan zorgen we dat uw bestaande laadbakken in de nieuwe huisstijl gespoten worden. Desgewenst kunnen we de huisstijl ook op de carrosserie aanbrengen met folietoepassingen. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor het spuitwerk als u ons inschakelt voor schadeherstel aan uw laadbak als onderdeel van een algehele opknapbeurt van de carrosserie.

Gesloten laadbakken spuiten we zo dat ze zonder kleurafwijking aansluiten op de cabine. Open laadbakken voorzien we van een top conservering (poedercoaten of galvaniseren), zodat ze weer en wind en intensief gebruik kunnen doorstaan.

Of het nu gaat om één carrosserie of de rebranding van een compleet wagenpark: we zorgen hoe dan ook voor een finishing touch, waar u graag mee voor de dag zult komen.

Maak kennis met ons team

Al vele jaren is Karhof Carrosserieën onze prefered partner voor nieuwbouw en schadeherstel van onze bestelwagens. Het samenwerken met Karhof brengt veel voordelen met zich mee; maatwerk, meedenken, innovatief en een goede prijs kwaliteitverhouding. Kortom een echte partner in business!

Coen Schluter - Senior Manager Delivery & PUP Albert Heijn