Vacature WErkvoorbereider / Tekenaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je een belangrijke schakel bent tussen verkoop en productie? Wil jij ervoor zorgen dat het proces van tekenen tot oplevering soepel verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat ieder project goed wordt uitgevoerd. Bij binnenkomst van een verkoopopdracht neem je meteen actie en maak je een gedetailleerde planning. Je gaat aan de slag met de tekeningen, het technisch blad en de bouwbeschrijvingen. Ook stel je materiaal- en stuklijsten op en zorg je dat deze gecommuniceerd worden. Daarnaast regel je de project-inkoop en zorg je ervoor dat alle materialen op tijd aanwezig zijn. Zo kunnen de werkzaamheden in de werkplaats altijd voortgang vinden. Je bewaakt de planning, signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen.

Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s van sales, inkoop, magazijn en werkplaats. Daarnaast deel je jouw operationele kennis met de sales-collega’s en stem je goed af met betrekking tot de offerte.

Functie-eisen

  • MBO-diploma niveau 4 werktuigbouwkunde met 3 jaar relevante werkervaring.
  • Sterke communicatieve vaardigheden.
  • Nauwkeurig en procesmatig kunnen werken met zeer goed technisch inzicht.
  • Innovatief én gestructureerd zijn.
  • Gedreven om markt- en productkennis up-to-date te houden.
  • Kennis van de markt- en het product is een pré.

Over Karhof Carrosserieën

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van carrosserieën. Met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen zijn wij een gevestigde naam in onze markt. Wij zijn ambitieus en altijd in beweging en zichtbaar op de Nederlandse wegen. Je gaat werken op onze vestiging in Nieuw-Vennep.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een salaris tussen €3.000,- en €3.500,- bruto per maand. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voldoende vakantiedagen en ATV. Wij werken conform de CAO Metaal & Techniek. Je krijgt een no-nonsense werkomgeving waarin je zelfstandig kunt werken en jezelf verder kunt ontwikkelen.

Locatie
Nieuw-Vennep

 Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van deze uitdagende functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief of eventuele vragen naar werkenbijkarhof@karhof.nl. We kijken uit naar je reactie!

Overige vacatures

Vacature Chef Magazijn

Heb jij ruimtelijk inzicht en ben je flexibel en geordend ingesteld? Heb jij altijd al eindverantwoordelijke willen zijn voor een magazijn? En heb je interesse in de techniekbranche? Dan zoeken we jou! Wie zijn wij? De Karhof Groep is gespecialiseerd in het bouwen van...

Lees meer

Vacature Carrosseriebouwer

Heb jij twee rechterhanden, vind je het prettig dat geen enkele dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar een Carrosseriebouwer. Je hoeft geen ervaring te hebben in deze branche. Wij staan namelijk met open armen klaar om je te ontvangen en eventueel om te scholen! Dit...

Lees meer

Vestigingen

Karhof Carrosserieën

3

Karhof Carrosserieën Assen

Van Vlissingenstraat 51
9403 BB Assen
0592- 340 848
info@karhof.nl
KVK: 04070638

Karhof Carrosserieën Nieuw-Vennep

Roggestraat 8
2153 GC Nieuw-Vennep
0252 – 673 242
info@karhof.nl
KVK: 61114693