Carrosseriebedrijf Compaan gaat voortaan door het leven als Karhof Carrosserieën Assen. De relatie is allesbehalve nieuw; het bedrijf uit Purmerend nam de Assense vestiging drie jaar geleden over met als doel schaalvergroting en een nog betere service aan klanten door het hele land. Onder de gezamenlijke vlag Karhof kan nu worden geprofiteerd van de sterke marktpositie die het merk in ruim 80 jaar heeft opgebouwd.

Carrosseriebouw, schadeherstel en spuiterij onder één dak
Karhof Carrosserieën Assen is met recht een one-stop-shopping adres. Naast het bouwen en leveren van laadbakken behoort ook schadeherstel tot de specialismen. “Wij weten als geen ander welke belangen er bij onze klanten spelen waardoor stilstand tot het minimum beperkt moet worden. En wij spelen hierop in met een hoge kwaliteitslat en een zeer klantgerichte serviceverlening, zodat klanten snel weer de weg op kunnen”, aldus Tim Visser. In Assen beschikt Karhof bovendien over één van de modernste vrachtwagenspuiterijen van Nederland. Kwaliteit, vakmanschap en efficiency gaan hier hand-in-hand. Visser: “Omdat onze spuiterij ruim is opgezet en beschikt over mechanica die uniek is in Nederland is de doorlooptijd korter en de kwaliteit volstrekt voorspelbaar en altijd van het allerhoogste niveau.”

Over Karhof Groep
Karhof bouwt sinds 1938 de beste laadbakken voor een groeiende en tevreden klantenkring. Verspreid over drie vestigingen in Assen, Nieuw-Vennep en Purmerend levert en onderhoudt Karhof 1200 laadbakken per jaar. In totaal zijn er 90 hooggekwalificeerde medewerkers werkzaam en worden altijd de laatste ISO-kwaliteitsnormen gehanteerd. De Karhof Groep is een allround-speler in de markt met gespecialiseerde kennis van deelmarkten. Zo zal Karhof Carrosserieën Assen zich toeleggen op grote carrosserieën, de vestiging in Nieuw-Vennep op het bakwagen segment tot 3500kg en Karhof Carrosserieën Purmerend op kippers en openlaadbakken. 

= = =

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Visser op
06-460 40 235 of via t.visser@karhof.nl