Over Karhof Carrosserieën

Uw kennispartner voor carrosseriebouw en laadbakoplossingen.

KARHOF IN ‘T KORT

1200 laadbakken per jaar

3 carrosseriefabrieken

100 medewerkers

ISO gecertificeerd

BesteBak Dealer

SINDS 1938!

Carrosseriebouw is vooral een kwestie van mogelijk maken!

Over

Karhof carrosserieën

3
Karhof laadbakoplossingen

Laadbakken bouwen: we doen het al sinds 1938 en drie generaties lang, met een groeiende en tevreden klantenkring. Omdat we nu eenmaal de beste laadbak willen leveren, kiezen we altijd voor hoge kwaliteit.

Uw transportvraagstuk staat bij ons vooropDoor goed naar u te luisteren en ons grondig te verdiepen in uw logistieke proces komen we samen tot de beste laadbak. Daar hebben we bij Karhof alles voor in huis: kennis, ervaring en innovatiekracht. We zijn vertrouwd met alle facetten van carrosseriebouw en zoeken steeds naar nieuwe oplossingen en toepassingen van materialen en technieken Elke laadbak, elke carrosserie is daarom maatwerk en volledig afgestemd op de soms zeer specifieke wensen van onze klanten.

De kwaliteit van de laadbakken die Karhof levert, staat samen met doeltreffend onderhoud, garant voor een lange levensduur. Afhankelijk van het gebruik overleven onze bakken in veel gevallen zelfs het chassis. Door vakkundig onderhoud door onze specialisten helpen wij onze klanten het uiterste uit hun investering te halen. We produceren en onderhouden laadbakken in Assen, Nieuw-Vennep en Purmerend.

 

Karhof Schadeherstel

U hoeft ons niet uit te leggen dat u stilstand tot het minimum wilt beperken. Wij weten uit ervaring welke belangen er spelen. En spelen daar op onze beurt op in met een zeer klantgerichte serviceverlening.

Of het nu gaat om de vervanging van een scharnier of het herstel van een fikse schade, Karhof helpt haar klanten snel weer op weg. Niet alleen in onze productieprocessen, maar ook bij reparaties en schadeherstel leggen wij de kwaliteitslat hoog. Onze ISO certificeringen onderstrepen dit. Onze garantietermijn op carrosserieën is maar liefst vijf jaar. De langste garantietermijn in de branche.

Karhof Spuiterij

Het laten spuiten van bij ons of elders geproduceerde laadbakken, voertuigen of objecten is een van de kernactiviteiten in Assen en Nieuw-Vennep. Hier beschikken wij over één van de modernste spuiterijen van Nederland. Karhof-kwaliteit door Karhof-vakmanschap wordt hier gegarandeerd met een hoge mate van efficiency. Omdat onze spuiterij ruim is opgezet en beschikt over mechanica die uniek is in Nederland is de doorlooptijd korter en de kwaliteit volstrekt voorspelbaar en altijd van het allerhoogste niveau.

We hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid!

ISo certificering

We hechten veel waarde aan kwaliteit. Niet alleen in onze productieprocessen, maar ook bij reparaties, schadeherstel en afspraken nakomen leggen wij de kwaliteitslat hoog. Om de kwaliteit van onze diensten te garanderen maken we gebruik van kwaliteitssystemen. Al onze vestigingen zijn volledig ISO-gecertificeerd.

iso-certificering-karhof

Veiligheid

We vinden dat licht ook veilig en sterk moet zijn! De bouwdelen die we gebruiken, vormen, in combinatie met o.a.  ladingszekering, zijafscherming, verlichting en evt. noodstop voorzieningen, de basis van een veilige constructie.  Karhof heeft in eigenhuis een uniek opbouwsysteem ontwikkeld die voldoet aan alle veiligheidsnormen en regelgeving.

veiligheid-karhof carrosserieen

Duurzaamheid

Duurzaamheid en milieu staat permanent op onze agenda. Wij bouwen exact de bak die u voor ogen hebt. Tot op de millimeter nauwkeurig en gebruikmakend van hoogwaardige slijtvaste en duurzame materialen. We stellen zelf zoveel vertrouwen in onze bakken dat we niet minder dan vijf jaar garantie bieden op alle bakken uit onze productlijn BesteBak.nl.

duurzame-materialen-karhof-carrosserieen

Vestigingen

Karhof Carrosserieën

3

Karhof Carrosserieën Assen

Van Vlissingenstraat 51
9403 BB Assen
0592- 340 848
info@karhof.nl
KVK: 04070638

Karhof Carrosserieën Nieuw-Vennep

Roggestraat 8
2153 GC Nieuw-Vennep
0252 – 673 242
info@karhof.nl
KVK: 61114693