De beste laadbak over Karhof

Voor ons tellen uw klant, uw vracht en uw chauffeur

De bak is bijzaak

Laadbakken bouwen: we doen het al sinds 1938 en drie generaties lang, met een groeiende en tevreden klantenkring.
Omdat we nu eenmaal de beste laadbak willen leveren, kiezen we altijd voor hoge kwaliteit. Maar er is nog een reden die een laadbak van Karhof de beste maakt. Uw doel staat ons altijd voor ogen. Wat u ermee wilt bereiken, telt. Elke laadbak, elke carrosserie is daarom maatwerk en volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

Elke laadbak is ook een kwestie van samenwerken met u als klant. Door goed naar u te luisteren en ons grondig te verdiepen in uw logistieke proces komen we samen tot de beste laadbak. Daar hebben we bij Karhof alles voor in huis: kennis, ervaring en innovatiekracht. We zijn vertrouwd met alle facetten van carrosseriebouw en zoeken steeds naar nieuwe oplossingen en toepassingen van materialen en technieken.

Als u eenmaal werkt met een laadbak van Karhof, kunt u op ons blijven rekenen. Vanuit onze vestigingen in Purmerend, Nieuw-Vennep en Assen staan wij met snelle service voor u klaar.

Karhof in het kort

  • 1000 laadbakken per jaar
  • 80 medewerkers
  • > 75 jaren actief
  • 3 carrosseriefabrieken
  • 24/7 uur service
  • ISO 9001 certificering

Vraag vrijblijvend advies

ISO 9001 Normering - Kwaliteitsgarantie

Karhof Carrosserieën is volledig ISO-gecertificeerd.

We hechten veel waarde aan kwaliteit. Kwaliteit van de opbouw en afwerking van uw laadbak maar ook afspraken maken en die nakomen. Om de kwaliteit van onze diensten te garanderen maken we gebruik van kwaliteitsmetingen.

Vraag meer informatie aan »

Maak kennis met ons team

Al vele jaren is Karhof Carrosserieën onze prefered partner voor nieuwbouw en schadeherstel van onze bestelwagens. Het samenwerken met Karhof brengt veel voordelen met zich mee; maatwerk, meedenken, innovatief en een goede prijs kwaliteitverhouding. Kortom een echte partner in business!

Coen Schluter - Senior Manager Delivery & PUP Albert Heijn