Services
Karhof Carrosserieën

Al onze vestigingen zijn volledig ISO-gecertificeerd.  

Duurzame materialen

Uniek opbouwsysteem

Vakmanschap

ISO gecertificeerd

Perfecte Service

Carrosseriebouw + Schadeherstel + Reparatie + Advies + Spuitwerk + Onderhoud + wagenpark- en schadebeheer en Zoveel Meer…

Carrosseriebouw

Carrosseriebouw

Carosseriebouw

De beste bak voor uw werkdag!

Carrosseriebouw is voor ons vooral een kwestie van mogelijk maken. Onze vakmensen denken met u mee en bieden de beste oplossing binnen de regelgeving. Daarbij stellen we niet de laadbak centraal, maar de mensen die er dagelijks mee rekenen en rijden.

Wij leveren de meest uitleenlopende carrosserieën. Alles op maat voor u gebouwd.

Met onze productlijn BesteBak.nl presenteren wij onze gesloten en open laadbakken. De mogelijkheden zijn onbeperkt: van open laadbak of meubelbak tot volumecombinatie. Al dan niet uitgevoerd met laad- en lossystemen zoals een hydraulische laadklep of autolaadkraan.

 

Er is altijd een laadbak oplossingen!

Mobiliteit is voor veel ondernemers een essentieel onderdeel van hun business. Dat begrijpen we als ervaren carrosseriebouwer als geen ander. Hoe beter een voertuig op haar taak is berekend, hoe efficiënter uw dienstverlening is. Of het nu gaat om het vervoer van goederen, bulkgoed, gereedschap of tuinafval, Karhof is het vertrekpunt voor een oplossing die in uw voordeel werkt.

Samen kijken we naar uw business. Naar uw processen. Naar uw manier van werken. En díe vertalen we naar de optimale laadbak. In de manier waarop we dat doen, ervaart u de onbegrensde mogelijkheden van een fabrikant én de service van een dienstverlener. Da’s precies de reden dat klanten graag met Karhof samenwerken

 

Schadeherstel

Schadeherstel & Reparatie

schadeherstel

Zo snel mogelijk weer op weg!

U hoeft ons niet uit te leggen dat u stilstand tot het minimum wilt beperken. Wij weten uit ervaring welke belangen er spelen. En spelen daar op onze beurt op in met een zeer klantgerichte serviceverlening.

Of het nu gaat om de vervanging van een scharnier of het herstel van een fikse schade, Karhof helpt u snel weer op weg. De deuren van onze werkplaatsen in Purmerend, Nieuw-Vennep en Assen staan voor u open.

 

Spuitwerk

Spuitwerk

spuiterij karhof

De finishing touch!

Eersteklas spuitwerk. Niet alleen belangrijk omdat het oog ook wat wil. Maar bovenal voor de optimale conservering (en daarmee behoud) van uw laadbak.

Uw nieuwe laadbak spuiten we volledig in uw huiskleur. En wijzigt uw huisstijl, dan spuiten we de bestaande laadbakken keurig over. Desgewenst brengen wij uw huisstijl ook op de carrosserie aan met onze folie-toepassingen. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor het spuitwerk als u ons inschakelt voor schadeherstel aan uw laadbak.

Gesloten laadbakken spuiten we in een kleur die exact matcht met de cabine. Onze open laadbakken voorzien we van een topconservering (poedercoaten of galvaniseren). Hierdoor blijft uw bak optimaal beschermd tegen intensief gebruik en weersomstandigheden.

Of het nu gaat om spuitwerk voor één carrosserie of de rebranding van een compleet wagenpark, de spuitspecialisten van Karhof Carrosserieën staan er persoonlijk garant voor dat u verzekerd bent van de allerbeste finishing touch voor uw laadbakken.

 

Controle

Controle en onderhoud

reparatie en onderhoud laadbak

Een chassis-levenlang plezier!

Goed onderhoud is het behoud van uw laadbak. Geef het onderhoud van uw laadbak in handen van onze vakmensen en de kans is erg groot dat uw BesteBak langer meegaat dan het chassis. Zo haalt u maximaal rendement uit uw investering.

Voor controle en onderhoud aan uw laadklep, maken wij gebruik van het RAI carrosserieNL LPK-keurmerk. Dit betekent dat uw laadklep jaarlijks wordt gekeurd door gecertificeerde keurmeesters volgens de eisen van RAI carrosserieNL.

Door periodieke controle van de constructie, chassis-bevestiging en de eventueel aanwezige hydrauliek bent u problemen voor. En bespaart u zich de kosten van onnodige stilstand en reparatie.

Wagenparkbeheer

Wagenpark- en schadebeheer

wagenparkbeheer

Meer besparen dat kan…

Zoekt u een kennispartner die uw wagenpark tegen het licht houdt? En zorgt dat u geen omkijken heeft naar strandingen, reparaties en onderhoud? Die zorgt dat u grip krijgt op inzetbaarheid, prestaties en kosten van uw wagenpark en schademeldingen voor u afwikkelt.  

Ons zusterbedrijf DSG wagenparkbeheer geeft 24/7 realtime inzicht in de status van uw wagenpark. Door tussentijds actief hierop bij te sturen worden onaangename eindafrekeningen voorkomen. Onze DSG specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze opdrachtgevers en hun chauffeurs.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze schade-app waarmee uw chauffeur eenvoudig  voertuig-inspecties uitvoert maar ook schade of pech onderweg  direct kan melden. De koppeling van de app aan ons management-informatiesysteem resulteert in waardevolle rapportages, waarmee  u grip krijgt op  op inzetbaarheid, prestaties en kosten. 

 Meer weten kijk op DSG Wagenparkbeheer of maak een afspraak.

Vestigingen

Karhof Carrosserieën

3

Karhof Carrosserieën Assen

Van Vlissingenstraat 51
9403 BB Assen
0592- 340 848
info@karhof.nl
KVK: 04070638

Karhof Carrosserieën Nieuw-Vennep

Roggestraat 8
2153 GC Nieuw-Vennep
0252 – 673 242
info@karhof.nl
KVK: 61114693