Directie-uitbreiding versterkt groei Karhof Groep 
De directie van Karhof Groep is uitgebreid met een directeur Operations. Tim Visser zal deze rol op zich gaan nemen en is verantwoordelijk voor het dagelijks beleid van alle vestigingen van Karhof Carrosserieën en DSG wagenparkbeheer. Samen met Gert-Jan Karhof (algemeen directeur) en Cees Karhof (technisch directeur) vormt Tim de directie van de Karhof Groep.

Groei en professionalisering
De afgelopen jaren heeft Karhof Groep een groei doorgemaakt en deze groei zet zich de voort. Een professionaliseringslag binnen de gehele organisatie is dan ook een logische stap om de ambities van de Karhof Groep waar te maken. Met Tim Visser als mede-eigenaar en directeur krijgen Gert-Jan en Cees Karhof meer tijd om zich te richten op strategie, productinnovatie en marktontwikkelingen.

Tim Visser; “De vertaling van strategie naar realisatie daar ligt mijn kracht. Belangrijk is dat medewerkers de toegevoegde waarde ervaren van onze toekomstplannen.”

Van stagiair tot directeur mede-eigenaar
Tim is al vroeg in zijn carrière bij Karhof in dienst getreden. Binnengekomen als stagiair en nu al enige jaren eindverantwoordelijk voor DSG Wagenparkbeheer. De laatste anderhalf jaar is hij daarnaast ook verantwoordelijk voor de vestiging Karhof Compaan Carrosserieën in Assen. En vanaf nu directeur mede-eigenaar.

Gert-Jan Karhof; “We zochten een directeur aan onze zijde die zich begeeft op het snijvlak van de operatie en commercie en die leidinggeeft met de menselijke maat. Tim past perfect in het profiel. De wijze waarop hij de vestiging in Assen runt en zijn coachend leiderschap gaf voor mij de doorslag”. Daarbij zijn we ook best wel trots dat hij zich in “eigen huis” heeft ontwikkeld, vult Cees Karhof aan.

Tim vervolgd “Ik hoefde niet lang na te denken over de kans om het directieteam te versterken. De orderportfolio is goed gevuld en we merken een sterke groei. Met deze operationele drukte is ontwikkelen en verbeteren best een uitdaging, die we niet uit de weggaan. Ik doe dit natuurlijk niet alleen maar samen met alle medewerkers binnen Karhof”.

Tim Visser