Bedrijfshal Karhof
Bedrijfshal Karhof

Karhof-Compaan Carrosserieën in Assen is gespecialiseerd in het opbouwen van de grotere carrosserieën. Nog geen jaar na de overname door Karhof Groep is de vraag naar grote volumecombinaties, plywood- en koellaadbakken enorm toegenomen. Inmiddels zijn er 11 extra medewerkers aangetrokken en totaal werken er nu 32 fte’s.

“Om de blijvende groei die Karhof Compaan doormaakt op te vangen hebben we er nu en extra hal bij voor het inpassen van extra productiecapaciteit”, aldus directeur Tim Visser. “De extra bedrijfshal levert ons 1100 vierkante meter vloeroppervlak op”. Voorafgaand is de extra hal voorzien van een nieuwe bovenloopkraan en zijn er drie werkplekken ingericht voor opbouw en onderdelenfabricage.

In de extra hal is aparte productielijn opgezet waar o.a. deuren, kisten en grondframes gemaakt worden t.b.v. de totale productie. De hal is direct in gebruik genomen en ligt aangrenzend aan de bestaande bedrijfsruimte en kantoor van Karhof Compaan in Assen.

Sinds 30 maart 2017 maakt Karhof Compaan deel uit van de Karhof Groep. De Karhof Groep heeft tachtig jaar ervaring in het vak en bouwt jaarlijks een kleine duizend carrosserieën in haar drie vestigingen Karhof-Compaan Carrosserieën Assen, Karhof Carrosserieën Nieuw-Vennep, en Karhof Carrosserieën Purmerend.