Al het goede komt in drieën. Onder dat motto presenteert Karhof Groep drie dagen lang, drie innovaties op de Transport Compleet beurs te Hardenberg. De Transport Compleet beurs vindt plaats op 26, 27 en 28 maart in Evenementenhal Hardenberg.

 

Veegvuilmobiliteit zonder uitstoot
Het kleinst van stuk op de Karhof-stand maar groots in duurzaamheid is de Karhof-Streetscooter vuilveegcombinatie. Karhof Carrosserieën ontwikkelde deze opbouw in exclusieve samenwerking met het Streetscooter Nederland. Streetscooter produceerde reeds 12.000 emissievrije stadsvoertuigen voor ondermeer Deutsche Post en is in deze niche van duurzame city vehicles marktleider.

De Karhof-Streetscooter veegvuilcombinatie is hét duurzame antwoord op de vraag naar ‘zero emission’ voertuigen voor stads-, evenement- en locatiereiniging. De inzet van uitstootvrije reinigingsvoertuigen is een steeds sterker wordende voorwaarde vanuit bestuurders uit het publieke domein.

Karhof-Streetscooter vuilveegcombinatie

Aero, de logische ‘volgende stap’ in ultra light

De Karhof BesteBak Light is de succesvolle bakopbouw die past op elk chassis. Superlicht door het gebruik van lichtgewicht sandwichpanelen en lichte aluminium vloeren.  Om Licht nóg efficiënter te maken ontwikkelde Karhof BesteBak Light door tot BesteBak Aero. Windtunneltechniek gaf vorm aan extra aerodynamica. Hierdoor neemt de actieradius met procenten toe. In combinatie met meer laadvermogen door het ultra lage gewicht kan de Aero tot de meest efficiënte opbouwen gerekend worden die thans verkrijgbaar zijn. Maar dat is nog niet alles, we bedachten ook een unieke “vouwbare” achterdeur. Licht maar zeer robuust. Dat laatste wil Karhof extra benadrukken met 5 jaar garantie op het hele BesteBak gamma.

BesteBak Aero

BesteBak XL, standaard dealerpropositie
Na een succesvolle pilot met GomesTrucks uit Noord-Holland biedt Karhof een nieuwe bedrijfswagenpropositie aan. Voor de meest gevraagde laadbakoplossing binnen het BesteBak XL-concept ontwikkelt Karhof samen met individuele bedrijfswagendealers een optimale standaardset. Dealers worden van harte uitgenodigd zich op de beurs over de voordelen te laten informeren.

 

BesteBak XL

Over Karhof Groep
Karhof bouwt laadbakken sinds 1938 en is daarmee sinds drie generaties actief als carrosseriebouwer. Anno 2019 bouwt Karhof meer dan 1.000 opbouwen per jaar met een personeelsbestand van ruim 80 medewerkers. Onder de merknaam BesteBak.nl produceert Karhof standaard opbouwoplossingen. Innovatie waaronder gewichtsbesparing en een lange termijn garantie staan daarbij centraal. Karhof Carrosserieën is gevestigd in Nieuw-Vennep, Purmerend en Assen (Karhof Compaan).