Vacature Carrosseriebouwer

Heb jij twee rechterhanden, vind je het prettig dat geen enkele dag hetzelfde is? Wij zijn op zoek naar een Carrosseriebouwer. Je hoeft geen ervaring te hebben in deze branche. Wij staan namelijk met open armen klaar om je te ontvangen en eventueel om te scholen!

Dit zijn wij

Wij, bij Karhof Carrosserieën ontwikkelen, bouwen, spuiten en herstellen laadbakken. Bedenk het, qua open- en gesloten carrosserieën en wij hebben of kunnen het. Alles kan op maat gemaakt worden met verschillende materialen. Wij zijn gevestigd in Assen, Nieuw-Vennep en Purmerend. Wij geloven erin dat wij goede kwaliteit afleveren en bezitten. Dit geldt voor onze producten maar vooral voor onze medewerkers.

Wat ga je doen?

Het werk van een carrosseriebouwer is veelzijdig. Jij gaat met meerdere technieken aan verschillende soorten metalen, hout en kunststof werken. De technieken waar je dagelijks mee gaat werken zijn gevarieerd. Van timmeren tot slijpen en van lijmen tot lassen. Geen dag is hetzelfde. Jij gaat je onder andere bezighouden met het bedenken, bouwen en repareren van verschillende soorten carrosserieën. Je gaat ook open- en gesloten laadbakken precies op maat maken. Ook leer je werken met tekeningen en ga jij vertrouwd raken met elektrische installaties. Je werkt bij ons veelal in teams, onder leiding van een voorman.

Wat jij van ons krijgt

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform metaal CAO;
 • Mogelijkheid tot vast dienstverband;
 • Beroepsopleiding en Loopbaan perspectief;
 • Een inspirerende, innovatieve en dynamische werkomgeving;
 • Gunstige pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede voorzieningen op het vlak van ziektekosten;
 • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
 • Leuke collega’s; 
 • Een organisatie die veel waarde hecht aan goede persoonlijke verhoudingen en de inbreng van medewerkers;
 • En, zeker niet onbelangrijk: een prima salaris

Wat verwachten wij van jou?

Goede zin en leergierigheid! Woonachtig in omgeving Purmerend of Nieuw-Vennep. Ervaring in de metaalsector of een opleiding richting Constructiebankwerker of carrosseriebouwer is gewenst. Het kan zijn dat je een achtergrond in de techniek hebt en zin hebt in iets anders. Wij hebben de middelen om van jou een carrosseriebouwer te maken. Wij willen in jou investeren!

Solliciteren

Als je zin hebt om te boren, laat van je horen! Neem contact op met Sjoerd van der Velde en bel naar 0252-673242 of klik nu op de Kop “Direct solliciteren” knop.  Stuur een korte motivatie en je CV mee!

Vestigingen

Karhof Carrosserieën

3

Karhof Carrosserieën Assen

Van Vlissingenstraat 51
9403 BB Assen
0592- 340 848
info@karhof.nl
KVK: 04070638

Karhof Carrosserieën Nieuw-Vennep

Roggestraat 8
2153 GC Nieuw-Vennep
0252 – 673 242
info@karhof.nl
KVK: 61114693

Karhof Carrosserieën Purmerend

Hertzstraat 23
1446 TE Purmerend
0299 – 412 444
info@karhof.nl
KVK: 61115290